نخستین وبینار آینده بتن و ساخت و سازهای بتنی
با نگاهی ویژه به شرایط زندگی درجهان پساکووید-19
و انسان، بعنوان محوراصلی جهان پساکرونا !!!
” عصر نوین، تاریخ تحول انسان است.”
“انسان مدرن خود محصول تحول عصر نوین است.”
دانش امروز، محصول پیشرفت انسان مدرن است.
دانش امروز، به نوعی دانش نرمال آینده است، یک نوع بازانگاری و برخاستن دوباره،
رستاخیزحقیقت درکالبد نرمال جدید لحظه تاریخی پساکرونا.
نرمال چیست است؟ و نرمال جدید پساکرونا کدام است؟
توسط مرکز تحقیقات بتن (متب)
دارای مجوز برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری.
انجمن علمی مهندسی بتن و سازه های بتنی ایران.
انجمن علمی بین المللی بتن(ACI)-شاخه ایران.
مورخ 3 و 4 تیر ماه سال جاری به مدت 10 ساعت و در دو روز، بطور رایگان و با اعطای گواهینامه حضور به شرکت کنندگان برگزار می شود.
چشم ها را باید شست بتن را جور دیگر باید دید
دبیر محترم سرویس اقتصادی روزنامه…….
براستی چگونه می توان با خسارات جانی و مالی ناشی از وقوع زلزله احتمالی در کلانشهر تهران آنهم در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا و بیماری همه گیر کووید 19 مواجه شد؟
آیا جوانان ایرانی آمادگی روبرو شدن با شرایط نوین جهان پساکووید-19 را دارند؟
وقوع زلزله اخیر تهران و مواجه با خسارات جانی و مالی ناشی از زلزله احتمالی دیگر در این کلانشهر، آنهم در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید-19 و ضرورت حفظ جان و تن فردی با رعایت فاصله اجتماعی در شرایط موجود، موضوعی است نگران کننده که می بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انسان، محوراصلی تغییرات پارادایمی قرن بیست و یکم است.
امروزه، تغییرات پارادایمی قرن بیست و یک، دو پدیده نوین جوامع گلوبال و ساختار اقتصادی گلوبال فراصنعتی را فراهم آورده است، دو پدیده ای که کانون و محور اصلی آن، انسان مدرن گلوبال پساکرونایی است. انسانی که متناسب با ساختار اصلی فرهنگ جدید پساکرونا، نیازمند تغییرات فراملی است.
شیوع بیماری کووید-19 و دگرگونی شرایط نرمال اجتماعی و زندگی انسانی پساکرونا،
شیوع بیماری کووید-19 در شرایط نوین جهانی و به تبع آن ایران، جنبه نوینی از این تغییرات را بیش از پیش آشکار نموده است. دگرگوني شرایط اجتماعی و زندگی انسانی پساكرونايي بواسطه تغییرات اساسی شکل گرفته ناشی از شیوع این بیماری، نرمال اجتماعی گذشته حاکم بر جهان را متحول ساخته و آغاز نرمال اجتماعی جدید پساکرونایی را رقم زده است.
عقلانیت وجودی و رسالت نوین مرکز تحقیقات بتن(متب) در شرایط زندگی پسا کرونا،
مرکز تحقیقات بتن(متب)، بعنوان یک سازمان انسان مدار، در راستای ایجاد جامعه ای شهروند محور در طول بیست و پنج ساله گذشته در تلاش برای ایجاد پیوند میان جامعه با صنعت، دانشگاه و حکمران خوب، همواره تحقق ارتقای کیفی بتن و ساخت و سازهای بتنی در راستای سند چشم انداز 20 ساله توسعه پایدار ایران بطور فعال در سطح ملی و بین المللی فعالیت می نماید. آنچه تنها درگرو گسترش فرهنگ نوین رفتاری پساکرونا برای بکارگیری اجباری تکنیسین صلاحیتدار کارگاهی پایبند به اخلاق حرفه ای و احترام به شعور اجتماعی و وفادار به قوانین و مقررات ملی و رعایت استانداردها منطبق بر استانداردهای ملی اجباری شماره 6044 INSO (بتن آماده-ویژگی ها) نظام بازرسی، ارزیابی، نظارت و کنترل کیفیت تولید بتن آماده درخدمت منافع ملی می باشد.
بعلاوه بررسی عملکرد لرزه ای سازه های بتنی، اتخاذ تدابیر، استفاده از شیوه های نوین تعمیر، ترمیم، بهسازی، نگهداری و مقاوم سازی سازه های یاد شده جهت حفظ، نگهداری و پیشگیری از ویرانی آنها، حفظ منابع و سلامت محیط زیست، ارزیابی شرایط به منظور مدیریت ریسک حوادث طبیعی، لازم و ضروری به نظر می رسد.
آموزش به مثابه مقوله فرهنگی درخدمت گسترش فرهنگ نوین شهروندی پساکرونا،
مرکز برآنست تا ضمن اطلاع رسانی، آگاه سازی جامعه، ترویج فرهنگ تفکر خلاق، اندیشه منطقی و پیاده کردن اصول علم و هنر الگوی ایرانی مدیریت همدل و همداستان شدن درجهت ارتقای پژوهش های علمی، تحقیقات کاربردی، تولید و توسعه دانش، نوآوری و تکنولوژی، نگاه ویژه به آموزش بعنوان یکه مقوله فرهنگی با استفاده ازآموزش ترکیبی دانش و یادگیری فعال مهارت های کاربردی تکنیکی و زندگی نوین شهروندی پساکرونا همسو در مسیر توسعه پایدار ایران درخدمت منابع ملی و تحقق بهبود جامعه و بهزیستی جوانان امروز به سود نسل آینده گامهای موثری را به سوی ایرانی آگاه، آباد و شکوفا بردارد.
30 سال پیش در چنین روزهایی و دقیقاً، 31خرداد ماه سال 1369 زلزله ای به شدت ۷/۴ریشتر 30 دقیقه بامداد، رودبار و منجیل در جنوب گیلان را لرزاند، زلزله ای که ۳۵۰۰۰ نفر را به کام مرگ فرستاده، ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را تخریب و ۵۰۰۰۰۰ بی خانمان بر جای گذاشت.
زلزله ویرانگر منجیل با همه پیامدهای فاجعهبارش اما نقطه عطف مطالعات زلزله شناسی و مهندسی زلزله در ایران بوده تا آنجاکه بخشی از سرفصلهای دروس زلزله شناسی، زلزله شناسی مهندسی و پهنه بندی خطر زلزله را به خود اختصاص داده است و هر ساله دانشجویان بسیاری برای بازدید از پهنه رو مرکز و آموختن درس های برگرفته از آن، عازم منطقه منجیل و رودبار می شوند.
امیدآنست تا با استفاده از تجربیات و درس های برگرفته از این رویداد طبیعی برغم زخمهای فراموش نشدنی که بر پیکر این سرزمین لرزهخیز بر جای گذاشت، شاهد اقدامات اصولی و هوشیارانه تری برای مواجه با رویدادهای مشابه و کاهش هر چه بیشتر تلفات و خسارات تاسف بارناشی از اینگونه حوادث باشیم.
جهت ثبت نام در این نخستین وبینار آینده بتن و ساخت و سازه های بتنی کلیک نمایید.